online marketing & social media

SPAZIOLIBERO biedt aanvullende diensten om klanten te trekken naar uw website, of voor uw profilering in de markt. Welke diensten het beste werken, hangt af van uw doelstellingen en situatie. Wij adviseren u graag hoe u op een gerichte manier het meeste rendement uit uw marketing haalt.

Zoekmachine-optimalisatie SEO
Dit is de goedkoopste methode en de beste basis voor online marketing. Hiermee houden we al standaard rekening bij de bouw van uw website. Zodat uw website vindbaar is in Google.

Social media
Wij ontwikkelen tactische koppelingen van uw website met sociale netwerken zoals Linked-in, Facebook, Twitter, You-tube, Instagram, Pinterest, etc. Ook uw social media pagina’s richten we graag voor u in. Hiermee treedt u in dialoog met uw doelgroep en kunt u uw merk versterken. Dat werkt ook vaak positief door op uw vindbaarheid in Google.

Wij vinden het niet zinvol om zomaar alles te doen. Wij geloven in een gerichte inzet van online marketing, want het moet u iets gaan opleveren.

Digitale folders en brochures
Het gebruik van duur papieren promotie materiaal neemt geleidelijk af. Daar waar dit uw verkoop of marketing versterkt, kunnen wij van uw papieren versies ook online varianten maken. Mooie digitale versies die virtueel door te bladeren zijn en die u kunt toevoegen aan bijvoorbeeld uw website.

E-mail marketing: digitale nieuwsbrieven
Een e-mail nieuwsbrief kan een uitstekende methode zijn om uw klanten te informeren en acties te ondersteunen. Het vergroot de klantloyaliteit en u kunt nieuwe klanten werven. Via een EDM (Electronic Direct Mail) kunt u uw doelgroep persoonlijk mailen en het effect is goed te meten.

Google Adwords en reclame op internet
Wilt u extra promotie doen, bijvoorbeeld als ondersteuning van een mailing of reclamecampagne? Dan is Google AdWords een snelle en eenvoudige manier om te adverteren op Google en zijn advertentiepartners, voor elk budget. Daarnaast kunt u adverteren op andere websites waarop uw doelgroep komt. Dit zetten wij graag voor u op touw als het toegevoegde waarde levert bovenop uw SEO.

Interesse in een offerte ?
0495-544902  of  06-21522865    info@spaziolibero.nl