content creatie: goede tekst is belangrijk

Tekstschrijver nodig?

Content is de inhoud op bijvoorbeeld uw website, social media of app. Tegenwoordig roept men vaak “Content is king”. En dat is waar ! Iedereen kan tegenwoordig beschikken over websites, apps, social media of nieuwsbrieven. De technologie die u gebruikt om te communiceren moet er zijn en goed werken. Maar dat maakt niet meer het verschil. Uw klanten zien al veel informatie om zich heen en binnenkomen op hun tablet, computer of telefoon. Om uw boodschap goed over het voetlicht te krijgen bij uw doelgroep, moet deze relevant zijn om te bekijken en aantrekkelijk geschreven. Aantrekkelijk geschreven betekent tegenwoordig ook dat uw tekst geschikt moet zijn om te lezen op websites en mobiele apparaten. Dus kort, krachtig en overzichtelijk.

Wij helpen u graag bij het creëren van effectieve content.
Zowel tekst als foto’s en video.

Wij zijn graag uw tekstschrijver
Wij schrijven heldere begrijpelijke teksten die relevant zijn voor uw doelgroep en ook makkelijk scanbaar zijn op mobiele apparaten en social media. Kort en krachtig en met een prettige toon. Alles voor maximaal effect. Het herschrijven van reeds aanwezige tekst of eindredactie behoort ook tot de mogelijkheden.

Actueel en interessant houden van uw informatie
Hebt u als bedrijf of organisatie geen tijd of expertise om uw content actueel te houden? Wilt u meer nieuws op uw website, of meer berichten posten op social media? Dan kunnen wij u hierbij ondersteunen. Bijvoorbeeld met een tekstschrijver. Kijk daarvoor bij Werk uit handen

Interesse in een offerte ?
0495-544902  of  06-21522865    info@spaziolibero.nl